НАЧАЛО

онлайн психолог в Пловдив
  • Добър психолог и психотерапевт в Пловдив
  • Консултант-специалист по "Когнитивни техники при решаване на проблеми"
  • Магистър по "Консултативна психология"
  • Лектор на семинари
  • Психодрама терапевт

Радостина Тодорова
Като психолог-консултант в Пловдив с богат опит, аз съм на Ваше разположение, когато търсите решение при различни житейски ситуации.

Трудни ситуации, стрес, силен психологически натиск - това е познато на мнозина. Често човек може да се справи с подобни кризи чрез подкрепа на семейството и приятелите си, душата има значителна самостоятелна лечебна сила. Като психолог-консултант в Пловдив, аз съм на Ваше разположение, за да Ви подпомагам, когато търсите решение при различни житейски въпроси и ситуации, които Ви затрудняват.


Моята роля е да Ви насоча и подпомогна при разрешаването на даден проблем, за постигането на поставена цел, когато се чувствате неуверени, разколебани, раздвоени в себе си, за които са Ви нужни страничен поглед и насоки - как да използвате личните си ресурси и възможности, за да се справите с успех.


Поставям силен акцент върху промяната, основана не само на интелектуалното разбиране на причините защо така се чувстваме, но и върху повторното преживяване и непосредствено осъзнаване на болезнените аспекти и взаимоотношения в живота ни.


Когато в осъзнаването включим и чувствата/ преживяванията, търсената промяна обхваща не само нивото на ума, но пуска корени и в по-дълбоките пластове на психичния ни живот, които по-трудно се поддават на съзнателен контрол. 


Знам също така, че за да бъде тази промяна пълна, нашият ум с неговата способност да разбира и да се учи от опита, също трябва да бъде подхранен – затова използвам в работата си като добър психотерапевт в Пловдив и елементи на краткосрочната психотерапия, лого-терапията, когнитивната и поведенческата психотерапия.


Основното според мен е искреното отношение на едно човешко същество към друго човешко същество, основано на безусловното му разбиране и приемане. Има възможност и за онлайн консултации в удобно за вас време.